Michael Bublé i Globen 2012.04.18

  1. Han har en skön röst...men det finns fler artister som har det också.
  2. Har sjunger sköna låtar...men det är många låtar som han har knyckt från Sinatra och de andra grabbarna i samma liga.
  3. Men Michael Bublé är otroligt charmtroll rätt igenom


Så jag satt i Globen igår med flickvännen och avnjöt en födelsedagspresent som jag fick i januari. Medelåldern var något hög och det märktes väl när både sju herrar från New York som agerade förakt samt herr Bublé försökte få folk att knäppa upp översta knappen i skjortkragen. Svennebanan log smått nervöst gungade lite mer i sidled men absolut inte in på bänkgrannens territorium men förblev sittandes på sitt numrerade säte.

Charmtrollet gjorde trots allt detta en riktigt skön konsert med alla de låtar som jag önskade höra. Mr. Jones, Georgia on my mind, Home, I just haven't met you yet, Jack the Knife och många andra sköna melodier. Sedan var det inte bara sång utan han samtalade mycket med publiken och bjöd han lite på någon på rad ett så bjöd han desto mer på sig själv.

Summan av kardemumman är att herr Bublé är helt klart en entertainer som är värd att se med en röst och charm som håller.-Jens
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0