Vinnare av Signerad Hockeytröja från New York Rangers

Så kom påsken och spänningshuvudvärken ligger som ett hårt lindat bandage kring huvudet. Flertal veckor med jobbsökande, anställningsintervjuer och exjobbshets tar ut sin rätt på styrkan och lägger man till en liten vårsnuva då man lättat på kläderna för fort så blir man trött...men vad gör väl det om hundra år, bara att köra på.

Nog om gnäll, har ju blivit en vinst under veckan också. Någon som vet vad en signerad New York Ranger-matchtröja kan vara värd. Det är Henrik Lundqvist namnteckning som pryder den och tydligen så vann jag en härom dagen i en tävling annordnad av modemagasinet King. Hörde jag ett bud? Har inte fått hem den än och vem vet, kanske tycker jag att den är fräck och väljer att behålla den. All heder till de stilfulla Lundqvist bröderna som motbevisar att hockeyspelare är råskin med tappade tänder och fula frisyrer.

Nu ska jag undersöka Glenmorangie Lasanta effekt på lätt förkylning. Kan whiskeyn som varit lagrad på sherry-fat mildra mina bekymmer? Jag är starkt positiv...


-Jens 

Angy's Tea Room - En modeblogg som alla andra?

För er som gillar The Sartorialist så finns det en annan blogg med ungefär samma koncept fast med fler bilder än bara en per funnen modell. Många gånger så önskar man att man kunde vrida och vända lite grann på The Sartorialists fotografier för att få ett bättre helhetsintryck av de olika outfiterna och det är det som levereras via bloggen Angy's Tea Room. Vackra foton med ett fokus på det kvinnliga modet. Även om man som man inte är sy nyfiken på kvinnans mode så kan man uppskatta fotokonsten. Här nedan följer några exempelfoton från bloggen.

                 

-Jens


Segway till folket

Jag testkörde en Segway för några månader sedan och det var en supertrevlig leksak. Enkel att manövrera, snabb och smidig, fast med ett ganska högt inköpspris. Tror de ligger kring närmare 80.000 kronor och det är en saftig summa. Men om man har tålamod så kommer väl även denna tekniska pryl att gå ner i pris, frågan är bara hur fort? När jag var i Stockholm för några veckor sedan så såg jag en glidare glida fram på sin segway och i Göteborg stötte jag på en patrull av tre segways på upptäcksfärd längs avenyn.

Om någon tycker att jag är värd en segway och önskar skänka en gåva till mig så är man välkommen att kontakta mig här.
 
En proper herre på sin röda Segway

-Jens


Foy Vance - en kille med känsla

Jag har lagt upp musik med Foy Vance tidigare (Foy Vance With The Ulster Orchestra – Gabriel And The Vagabond) och nu måste jag göra det igen. Den här gången är det en cover han gör på Michael Jacksons Billie Jean men allt han spelar och sjunger gör han med en väldig känsla och inlevelse.  Han är otroligt skillad med gitarren något som fick mig att fastna djupt förskjunken i ögonblicket vilket fick min söta flickvän att skämtsamt ge en glirning genom att säga "så där får du bara titta på mig - ingen annan!"

Sedan verkar live-stämningen på de brittiska pubarna i mycket högre klass än vad vi någonsin kan uppnå här hemma i Sverige. Lyssna på hur skönt publiken är med och alla har bara jävligt skoj den kvällen. Mer sånt i Sverige, vad hittar jag det? Någon som vet?

Klippet är inte av bästa kvalité men ge det en chans. Lite skakig i början men det stabiliseras. Börjar lugnt och skönt men han gör en snygg övergång.

/>-Jens

RSS 2.0