Transformera din kavaj till en klubblazer

Fann en ny spännande sida på nätet som behandlar ett av mina favoritämnen: preppy. Denna gång american style. I det digra sortimentet hittade jag en lite rolig accessoar. Nämligen klubblazeremblem samt mässingknappar. Så frågan är nu om man inte skulle kunna gräva fram en gammal kavaj och designa sin egen blazer. Återvinning, ligger ju i tiden och preppy kommer alltid att ligga i tiden för mig. 

                                                                            100$

Vidare så finns det parfymer, rakningsatteraljer, tjusiga kavajer och glada slipsar & flugor. Kolla in Bostonetablerade företaget Sir Jack's sida själv.

  
                         65$                                                         65$
-Jens

Klädd som en mentalist

Kort notis denna gång men ack så tänkvärd. Lager på lager. Ett väl fungerande koncept. Gör det! Varför? Fruktansvärt snyggt och stiligt. Så nu sitter jag här i tv-soffan efter en väldigt aktivitetsintensiv söndag och zappade över till kanal 3 och serien the Mentalist. Han bär väst under kavaj på ett märkvärdigt ståtligt sätt. Sedan har den vältaliga huvudkaraktären ett fantastiskt lugn och list som jag avundar.


-Jens

Imponera som kock - skala vitlök på 10 sekunder

Det är lördagförmiddag och solen bländar mig där jag sitter i vardagsrummet. Börjar kolla runt på nätet efter lite bra tips på helgmiddag. Det efterfrågas något som inger en känsla av att man unnar sig något riktigt gott. Hur som helst så fann jag ingen direkt måltid men ett trevligt klipp som visar hur man snabbt och läckert skalar en vitlök. De har på något sätt lyckats med att få vitlöksskalande att se väldigt stilirent ut.

För er andra som också jagar efter inspiration till lördags- eller söndagsmiddagen så kan man kolla här hos Saveur.com de som kom med vitlöksskalning.


-Jens


RSS 2.0