Skogshallon krossar Svartvinbär!

Så besviken man blev!! Det ska inte få bli så här och knappast när det finns så goda resumér från tidigare prestationer men denna gången blev det platt fall för Ramlösa med deras Svartvinbärs smak. Det doftar mer än det smakar och även om doften är trevlig så gör det knappast någon större smaksensation. Ta och kolla på den tidigare varianten skogshallon som är min främsta favorit sedan länge sedan. Där har vi en skön, svalkande dryck som får mig att återigen uppleva smaken, känslan och doften som jag upplevde vid min sommarstuga från barndomsåren. Det är exakt den där vilda skogshallonsmaken som fanns vildvuxet intill sommarstugstomten i Hälsingland i den där Ramlösaflaskan och inte undra på att det kickar igång sommarminnen en kort stund innanför ögonlocken. Men svartvinbärssmaken har jag inget mer att säga om..tvi! Helt fel, inte alls som vinbärsbuskarna intill den segt flytande älven nedanför sommarstugan. Ramlösa Skogshallon förblir den stora mästaren bland smaksatt bubbelvatten!


-Jens 

Kommentarer
Postat av: Bjarki

Ramlösa Granatäpple är undertecknads personliga favorit.

2011-03-09 @ 15:16:01
URL: http://whiskeyandsoda.se
Postat av: Jens

mangon är för övrigt väldigt bra också

2011-03-09 @ 19:18:22
URL: http://outshinethis.blogg.se/
Postat av: Loppan

Som gnällkärringen i gänget måste jag vidhålla att inga syntetiskt framställda försök till smaker på bubbelvatten går upp emot en kall, naturell ramlösa. Bubblorna som sprakar i munnen, brainfreezen som infinner sig vid för häftigt inmundigande och den lätt upprymda känsla som infinner sig efteråt.Om det ska finnas något som någongång har kunnat konkurrera med just Ramlösa naturell så är det Loka Björnbär, en raritet som tyvärr fick avpolleteras från Loka Brunns dryckesutbud. Nästan lite lakrits/hallon känsla fast fräscht.

Oh, those were the days...

2011-03-11 @ 20:09:03
URL: http://www.nappen121.blogspot.com
Postat av: Jens

Loppan, något du inte märkt är kanske att Ramlösa Skogshallon kan likt naturell erbjuda sprakande bubblor i munnen och brainfreeze vid attackdrickande och är således inga validativa argument för att hellre dricka naturell än skogshallon. Upprymdheten du talar om är ett subjektiv argument så där går det inte riktigt att säga att du har fel. Fast lakrits/hallon...du kanske är något på spåret där.

2011-03-12 @ 17:32:25
URL: http://outshinethis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0