King kör event med Filippa K

Skön avslutning på gårdagkvällen! Började med att ta en öl med Big Hank på John L's en stund före klockan slog 20. Därefter lullade vi glada i hågen ner för Aschebergsgatan och fram till Filippa K's butik på Västra Hamngatan. Här flödade Carlsberg och DJ:n gnuggade frenetiskt på sina skivor samtidigt som Göteborgs samlade skara av välklädda män (och en del kvinnor men majoritet män) valsade sakta fram mellan kollektionerna. Kvällens event var slutet så var du inte på listan så fick du surt stå utanför och trycka näsan mot rutan och låta blicken svepa över den gemytliga stämningen där Carlsbergkapsylerna slogs av i allt friskare takt.

Blev inget inhandlat men testade en del snygga saker. Sugen på en tunn bred-randig t-shirt i äkta seglar stil men tydligen hade inte jag standardkroppen som den här kollektionen var uppbyggd för. Varken i tröjväg eller jeans.

Talade en kort stund med Per Nilsson, chefredaktören på King som tedde sig vara en trevlig prick. Göteborgarna fick även lära sig av Herr Nilsson att upp i Stockholm uttalar man inte shorts som vi gör här (från djupet av gommen, nästan nere i halsen) utan schhhorts (från främre delen av munnen - som när du hyschar på någon). Okey, han förklarade det inte för oss utan ordet trillade fram när han pratade om en uppsättning kläder som de hade satt ihop och när schhhorts sades spreds ett lite leende på Göteborgarnas läppar.

En lyckad kväll alltså och det skulle avslutas med bravur tyckte Big Hank som avslutade med dunder och brak genom att urinera i Paddan-båtens vattenfarled. Ahhhh, våren är tillbaka!

Bild: Jag halsar öl på Filippa K
Bild: Herrarna från King & Filippa K
Bild: Carlsberg...probably the best beer in the world
Bild: Filippa K Butiken

-Jens

Kommentarer
Postat av: sandra norlund

ohhhh me like jensan! fan att inte jag bor på ställen där man får njuta av öl, filippa k och roliga människor...livet e orättvist!



...eller så gör jag något åt mitt patetiska liv i falun...haha!

2010-04-14 @ 17:21:03
URL: http://sheiswolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0