Julklappstips 1 - Parfym

Har sett Marc Jacobs reklam för deras parfym Bang ett antal gånger och jag förstår bara inte hur de har tänkt när de tog fram den idén. Var tar och placerar en slemmig helnaken, svettig herre på något plastigt glamourunderlag med en gigantisk parfymflaska mellan benen - det kommer få män att vilja köpa parfymen??? Inte det minsta! Fast parfymen luktar riktigt trevligt - tallskog skulle man kunna säga.

Men nu kommer det fina i kråksången. Man behöver inte köpa den svindyra flaskan 100 ml för strax över 850 kr som promotas av herr svettig trots att det luktar så gott. Man tar bara och köper Burberry London for men som luktar identiskt och som har det skäliga priset kring 320 kr för 100 ml. Slutsats: de som köper Bang är lurade...

 

                     NEJ!                                               JA!

-Jens

Kommentarer
Postat av: Tusse

Haha, verkar som att ni män inte kommer undan från läskiga reklamer heller längre. Välkommen till kvinnornas värld av avskyvärda modeller som förvånande nog representerar ett modernt ideal. Plastikoperationer, näringsbrist, retouch... Snart kommer ni alla att springa omkring på badstranden i speedos och vaxat bröst (möjligtvis med fettsugna magar och muskelimplantat) =)

2010-12-13 @ 05:56:30
Postat av: Jens

låter mycket oroväckande. Såg en Tom Ford reklam samt YSL reklam för parfymer som jag inte heller förstod.



kolla själv...---> http://hotspot.webblogg.se/2009/november/hudnara.html

2010-12-13 @ 09:12:16
URL: http://outshinethis.blogg.se/
Postat av: Tusse

Mm, parfymreklamer måste ju vara de som spelar allra mest på sex iaf. Behöver tydligen inte vara så classy, bara det är naket =)

2010-12-15 @ 21:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0