Julklappstips 2 - Bats

Svettfläckar på skjortan är extremt irriterande och speciellt under sommarmånaderna. Hur många deo's har jag inte prövat utan något vidare tillfredsställande resultat. Sen kom aha-ögonblicket det stora hallelujah
-momentet...antiperspirant!

Många tror att det inte är så stor skilland mellan dessa. Man hör på reklamen "detta är en antiperspirant som..." jaha, en deo-jävel alltså? Fel! Deodoranter jobbar enbart med att dölja svettlukten medan antiperspiranten innehåller aluminiumsalter som lägger lock på svettkörtlarna och samtidigt har en bakteriedödande effekt. Med andra ord, deo gör bara att lukten är behaglig men du kommer ändå få de förbannade svettfläckarna medan antiperspiranten täpper till porerna och ser till så att du inte sabbar skjortan eller måste hålla armarna lågt för att inte visa upp din fantastiska svettförmåga.

För den som söker en riktigt bra antiperspirant så kan jag rekommendera att gå till Apoteket och köpa Bats för en så där 40 spänn. Inga stora kostnader alltså för att slippa se ut som en svettig dansbandsmusiker.

-Jens
  

Kommentarer
Postat av: Tusse

Absolut Torr från apoteket är annars ett alternativ. Jag har i stort sett inte svettats under armarna på sju år.

2011-01-07 @ 10:25:31
Postat av: Charlotte

Antiperspirant är kanon! Men tyvärr förstör dessa ändå skjortorna under armarna, tillsammans med svetten så blir det ändå gult och fläckigt där... Jag rekommenderar en undertröja i kombination med en bra antiperspirant! Då har du det skydd du behöver :)

Sweat away!

2011-12-05 @ 12:19:27
URL: http://www.weseenosweat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0