"Off the Hook!" - en blandning av snitsig formell klädsel och skönt casual!

All möda som man hade lagt ned på att göra den alkoholfria bålen med färska jordgubbar och hallon möttes av hårda dissar av samtliga på festen. Ingen hade tydligen tänkt vara chaufför för kvällen och ingen tänkte hålla sig någorlunda nykter verkade det som. En omskrivning av lappen där det stod att bålen var alkoholfri till "Långt ifrån alkoholfritt, inget för chaufförer!" så kunde konstateras att skålen var tom inom loppet av några få minuter. Några tjejer, som tog flera glas av bålen efter lappbytet, talade högt och glatt över hur fantastiskt frisk och fräsch drycken var trots all alkohol. 


Jag och brorsan tog emot nära femtio gäster under lördagen och vi erbjöd något för samtliga på vår "Off the Hook!" - happening. Chillstämning i "Blårummet" på första våningen, fullt utrustat pokerbord på andra våningen, champagnebalkong och skön musik i "Storarummet" på tredje våningen.


Kvällens kavaj är den gråa skönheten av märket "Bläck" som Martin precis inhandlat på MQ i Falun. Med en puffvikning av den mörkvinröda bröstnäsduken bryts den formella kavajen av till lite mer laid-back och skönt casual.


Kvällens byxor bär Emil upp med svarta smala hängslen. Ett par mörkgråa, rutiga kostymbyxor från "Emilo" med lite av hundtandsmönstret i rutorna.

Johan har kvällens skönaste skjorta med grönrutigt mönster, även denna av märket "Bläck". Ryktades om att flickvännen Lisa hade ett finger med i valet av skjortan som finns att köpa på MQ.


Kvällens grooming är utan tvekan Bjarki som ansat skäggväxten med pedantisk precision. Mina associationer vad gäller Bjarkis yttre, vad gäller skäggväxt, går mot 80-talets amerikanska poliser och då oftast "the bad cop" i Hollywoodfilmerna. Reeeespect!

Kvällens drug dealer är Gonçalo, kemisten från Uppsala, som knappt får dricka lite vin med värdarna utan att flickorna rycker i hans armar och undrar om de kan få testa lite lustgas som han har tagit med sig.

  
Kvällens Kavaj                                          Kvällens Byxor

  

Kvällens Skjorta                                                Kvällens Grooming


Festen håller högt tempo ända till de sista gästerna lämnar huset strax efter klockan fyra på morgonen. Under åtta timmar av konstant festande hinner mycket hända vilket medför att allt inte kan resumeras i detalj utan ett axplock måste ges. Till att börja med blir Marcus sminkantastad av Johanna och Lucy under kvällen. De ger pojken en uppsättning av ögonskugga och mascara, för att framhäva hans vackra ögon, något som smetas ut och blir inte allt för vackert. Johanna, en av make-up-artisterna försvarar sitt och Lucys verk med följande attackerande kommentar: "Den whiny bitchen grät ju bort all smink!" Alltså Marcus fel! Fortsättningsvis steppar Bjarki runt i matrummet på runda fötter och av misstag eller vredesmod skallar han den gamla farfarsklockan. Denna klocka har inte varit uppdragen på många veckor men väcks till liv av angriparens dåd och börjar ringa högt som efter ett rop på hjälp. Slutligen har vi gästen som med stort leende på sina läppar och ofokuserbar blick tackar brorsan med följande ord: "Så jävla soft fest ni ordnat, någon har till och med snott handfatet!" och lullar sedan vidare ut genom ytterdörren för att aldrig komma tillbaka. En ombyggnation i ett av badrummen blev tydligen en party boost för en del. Hoppas att fler kände likadant! 

Bror och jag tackar för en sjukt trevlig tillställning, roligt att ni alla kunde komma!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!! Synd att vi inte kunde komma, fastnade i snövädret på väg hem och var inte så pigga. Båda två har legat sjuka sen i söndags.

Men ni verkar ha fått till en riktigt trevlig fest!!

kram

2009-02-24 @ 20:01:11
Postat av: Jens

Vi saknade er men vi kanske kan ta och göra en repris längre fram i tiden. :-)

2009-02-24 @ 20:56:58
URL: http://outshinethis.blogg.se/
Postat av: Johanna

Marcus är lite av en kärring, det måste vi göra något åt! Själv har jag ju nu tagit på mig rollen som hans personliga matchmaker men frågan är - vad tänker DU bidra med???

2009-02-24 @ 23:18:39
URL: http://lifeofjojo.blogg.se/
Postat av: Jens

Jag...? Men...jag är ju bäst så att få ha mig som en kompis ska väl räcka mer än väl...ja ja jag kan väl uppmuntra han lite grann.

2009-02-25 @ 01:25:18
URL: http://outshinethis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0