Toppa humöret med Mrs. Potter's Lullaby

Gammal låt men man kan bara inte tröttna på det. Får en på grymt bra humör eller toppar dagen om humöret redan är bra. Counting Crows har verkligen lyckats med Mrs. Potter's Lullaby och jag rekommenderar att den spelas på hög volym...nej jag kräver! Maxa ljudet för det är då låten når sin fulla potential - helt okey att gunga med till musiken.



-Jens

Slipsen är på väg bort

Vad som sägs i rubriken är ett konstaterande som stämmer ifall man enbart baserar sin studie på hur årets studenter klädde upp sig inför bal och utspring. För sju år sedan när er tillförlitliga av denna blogg tog studenten så kan jag inte minnas att det var speciellt många som stack ut ur mängden. När jag kommer och tänka på det så var jag nog ensam om att bära plastrong (likt min bror var, förmodligen, detta år) och några vilsna själar med fluga men i år fullkomligt blommade det av flugor under hakan på de salongsberusade studenterna. Älskar närbilden på flugan, se vad som döljer sig bakom...

             
                        
-Jens


Jantelagen dog i samband med studenten

Med risk för att bryta mot en av de allra äldsta och mest följda normer som praktiserats på svensk mark (som förmodligen varit på tal om att låtit instiftas under Svea Rikes lag) så måste jag bryta mot den nu. Jantelagen; se upp nu för här kommer det. "Satan vad stilig jag blir i ett par rejäla hängslen!"

Den sista sonen i den Arleroth:ianska ätten tog studenten under denna vecka och detta gjordes så klart med dunder och brak. (När jag väl kommer ner till Göteborg igen så kommer de bäst klädda studenterna att hängas ut på bloggen). Dagen till ära så lämnades de svarta läderbältet kvar i väskan och de breda hängslena som inköptes i Cambridge under vintern 2008 togs fram och betraktades noggrannt av undertecknad.

Först kunde man ju tycka att det var järvt att ignorera Jante men så här i efterhand efter alla positiva kommentarer och den manuella "like" rörelsen (tumme upp för de som inte kopplade det) så känns det helt rätt och jag kommer i fortsättningen att använda mig mer utav denna fantastiska accessoar. Man kanske ska utöka sin garderob med lite fler varianter när jag nu har påvisat genom min empiriska studie att killar blir bra stiliga med hängslen. Måste även lägga till att slipsen tillhör en av mina favoriter - sjukt snygg! Jante måste hata mig nu...

-Jens


Knapra värktablett på löpande band

Så sitter man här likt en pensionär och ojar sig över sina krämpor. Fast det är ju egentligen inga ålderskrämpor i klass med reumatism eller andra förslitningsskador utan jag sitter på en förbannad visdomstand som bestämde sig för att växa lite snett plötsligt. Så nu vaknar man varannan natt över att man biter sig själv i kinden och gräver sig en grop. Snart har jag väl öppnat upp för en gång likt Hallandsåsen.

Så ett okänt antal värktabletter har trillat in i munnen i en strid ström under några få dagar nu. Tandproblemet skulle ju så klart kicka igång när det blev lång helg. Så jag får gott sitta snällt och vänta medan tandlakarna tar sin välförtjänta ledighet. 

-Jens 


RSS 2.0