Entreprenörer som snubblar runt i strumpor

Ett vinnande koncept kan vara så simpelt att det ligga alldeles framför näsan på folk och ingen reagerar. Inte undra på att man slår sig för pannan och säger d'oh när någon väl kommer på det och man inser att det kunde lika gärna ha varit jag. Nu tror jag inte att det är så enkelt i och för sig, det behövs en mängd arbete samt en stor jävla näve men tur också för att få flotten att flyta plus förvandlas till en armada.

Läste om Happy Socks för inte allt för länge sedan om hur de startade upp våren 2008 med idéen att modepositionera sig inom strumpbranschen. Varför kom inte jag på det? Allt vi klär på oss eller bär runt på har en uppsjö av modehus som slåss om kunderna men så mycket strumpfokus var det kanske aldrig? Eller? Hur såg det ut på fötterna innan 2008, var det svart, grått och vitt i olika skalor?

Hur som helst så är det bara att lyfta på hatten och applådera pojkarna Mikael Söderlind och Viktor Tell för deras affärsnäsor och fyra miljoner par sålda strumpor i över 50 länder på drygt tre års knegande...och eventuellt en gnutta tur.

                 

 

-Jens 

 


Kommentarer
Postat av: alexandra maria

ibland kan det vara bra att knega ;)

2011-02-03 @ 21:18:36
Postat av: Jens

du skulle behöva ett par knälånga strumpor när du knegar om dagarna - ska du se att du trippar runt som hon på den stora bilden här ovanför när du knegar runt på golvet ;-D

2011-02-03 @ 22:39:06
URL: http://outshinethis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0