Uppgradera De Gamla Skorna Med En Illusion

Svårt att slänga de gamla favorit pjucksen? Hjärtat skriker nej men det stilmedvetna sinnet dör lite inombords varje gång de alldeles för slitna skodonen bepryder fossingarna som får folket att peka och pika. Jo då, känner igen det mycket väl.

Har väldigt ont om skor nu och går i planerna att inhandla tre till fem par nya skor. Jag har slitit hårt på alla de par som för tillfället finns i min ägo och den ekonomiska livslängden dalade och försvann för mången månader och är alltså avskrivna för länge sedan. Den brukliga livslängden är inte långt efter. Är lite osäker bara vad för nytt som ska införskaffas. Så vad kan man gör man då för att undvika modepolisers arroganta munsnörpningar med det skoparet som har slitit bort stora delar av klacken och lyser luffarvarning stort och offentligt? (Om det nu inte råkar vara försvarbart att klacka om) Jo! Man kan utnyttja sin konstnärliga ådra och låta det bild-estetiska Jag:et få ta över. 
             
Med hjälp av en svart vattenfast penna ser man nästan inte förslitningen längre på den undre skons klack. Den undre klacken var lika illa sliten och penibelt iögonfallande som den övre klacken.

En tillfällig lösning för att vinna lite tid och komma underfun med vad som härnäst ska få vila på skohyllan i hallen.

-Jens


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0