En rökig whiskey burgare rekommenderas

Det blir oftast godast om man gör det själv. Men trots denna vackra insikt så måste det poängteras att med lite hjälp kan man nå så mycket längre. Detta är fallet när man omvandlar en vanlig trött hamburgare till en smaksensation med små enkla medel.

Genom att satsa på rikligt med färska grönsaker av den lite enklare varianten (tomat, gurka och sallad), höja smakinnehållet samt saltkoncentrationen med lite knaperstekt bacon och på toppen en skiva smält ost kan man ta fram en hyfsad burgare. Fast vill man gå längre och undvika risken för en medioker matbit så adderar man american BBQ sauce kentucky whiskey. Rökig söt smak som blir pricken över lilla bokstaven i. Valfri kall öl rekommenderas, mitt val senast var en väl nerkyld heineken.


-Jens



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0