"En Äkta Parker Är vad Det Är"

"Det är en äkta Parker!" Min far lyste upp i hela ansiktet när jag hade blottat presenten från omslagspappret. En vad? tänkte jag. "Känn tyngden, känner du? Det är ju som sagt en äkta Parker" utbrast min far två till tre gånger till. En vad? tänker ni.

Parker är alltså en penna! Visst var jag glad över min present men hade ingen koll alls på vad märket erbjöd och under större delen av tiden som jag ägt denna penna så har den legat tryggt i sitt fodral, fram till igår. Jag satt med studier och var verkligen inte engagerad det minsta i vad som var tvunget att göra så jag började leka med att som skrivbordet hade att erbjuda. Till exempel; ett gammalt Visa-kort klipptes sönder och blev gitarr plektrum. Sen började jag tumma på min Parker penna och den är riktigt snygg. Läcker design, ligger tungt mellan fingrarna och man känner sig som en riktig top manager i full färd med att signa ett miljard kontrakt när man låter udden segla fram över pappret. En snygg penna kan väl var man och kvinna kosta på sig att ha i sin ägo?

-Jens

Kommentarer
Postat av: Bambi

Hehe snygg text, snyggt fodral...och ja..snygg penna;D

2010-05-09 @ 16:02:48
Postat av: Jens

ha ha, eller hur, du har fattat det där Bambi, skänt att veta ;-D

2010-05-10 @ 00:34:59
URL: http://outshinethis.blogg.se/
Postat av: Emanuel

När du tröttnat på kulspets rekommenderar jag den mest prisvärda rollerball-penna jag hittills hittat: en Lamy Swift. http://www.lincolnstationers.com/images/LA_swift_palladium_rb.jpg



Bra blogg förresten :)

2010-05-21 @ 23:44:57
URL: http://eferm.com
Postat av: Jens

Den såg farlig ut, ska kolla in den mer noggrannt när jag får tid efter tentorna.



Tack tack :-)

2010-05-22 @ 18:11:54
URL: http://outshinethis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0