Café Mode - King

I en internetvärld som är överbelamrad av bloggar om mode, stil och livsnjutning så är det sjukt svårt att hitta bra läsning. Läste en artikel om att var tredje svensk ung kvinna har en blogg. Var tredje tjej sitter och offentliggör vad hon åt till frukost eller vilken musik som poppar i hennes öran just i skrivandets stund. De sen som inte bloggar är förmodligen frenetiskt upptagna med att uppdatera sin status på facebook. Männen är inte ens i närheten av den nivån. Varför inte? Annat för oss? Jag är väl då undantaget som bekräftar regeln eller så har jag inget annat för mig.

Så vill man läsa om mode för män (bra texter alltså) så får man sitta ner och låta sökmotorn gå varm ett tag för att finna det man söker. Fast det är ju tidskrävande så det är mycket enklare att bara köpa sig King eller Café mode nästa gång man går förbi pressbyrån. Vettig läsning!
                 
-Jens


Kommentarer
Postat av: Loppan

Du har förstört min dag Jens. Här satt jag men en bestämd känsla av att vara någorlunda vitsig och unik med min mobiltelefonblogg med undermåliga bilder men så måste du spräcka den behagliga bubblan. Fy sjutton vad jag är Svensson alltså... HP kommer bli så besviken!

Och du, hade jag ätit frukost hade den varit sjukt väldokumenterad!



2009-11-02 @ 17:54:59
URL: http://www.nappen121.blogspot.com
Postat av: jens

ha ha ha...ja vad vill du att jag ska säga. En lögn så du kan leva vidare i din fantasivärld om att vara ensam kvinnlig bloggare. Ledsen, jag tror på sanningen hur hemsk den ändå kan vara. Sen finns det ju stota kvalitetsskillnader mellan bloggarna och där är du unik Loppan. Din samhällsinformation blandat med syrlig satir och cyniska kommentarer gör att jag är beroende av den...och det måste ju vara ett plus eller hur?

2009-11-02 @ 18:01:00
URL: http://outshinethis.blogg.se/
Postat av: Loppan

nöjd

2009-11-03 @ 20:45:33
URL: http://www.nappen121.blogspot.com
Postat av: HP

Eftersom jag är bäst, och ständigt måste läxa upp min omgivning så följer fyra riktigt bra lästips (bloggar alltså),



http://www.fingerlakestraveljournal.com/



http://pepsimonster.blogspot.com/



http://www.lantadiver.com/sv/Blogg (ett i synnerhet tappert försök att hamna på lönelistan!)



http://qrious.blogg.se/



Och för Er, inte fullt så litterärt undernärda läsare rekomenderar jag starkt The portrait of Dorian Gray (ja, en bok alltså).



2009-11-03 @ 21:57:40
Postat av: jens

Det är alltså det här du sitter och pysslar med när du stänger in dig på ditt rum hp, du dammsuger nätet efter bloggar som kan roa dig om bara för en kort kort stund.

2009-11-03 @ 22:46:27
URL: http://outshinethis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0